Wat kan ik voor u betekenen

Met mijn klussenbedrijf leg ik mij toe op kleine en grote klussen voor particulieren en bedrijven. Voor onderhoud en renovatie in uw huis of bedrijfspand electra aansluiten badkamer keuken toilet glas kozijnen deuren sta ik voor u klaar. Ook werkzaamheden aan de buitenzijde van uw pand kan ik voor u uitvoeren. Het verfraaien van uw tuin met bijvoorbeeld een extra zitje (bestraten of vlonder), een schutting, een pergola, of een tuinhuisje behoort ook tot de mogelijkheden.

U heeft de keuze om de aanschaf van de materialen zelf te verzorgen of dit door mij te laten uitvoeren. Wellicht heeft u nog materialen liggen of wilt u om de kosten te drukken gebruik maken van gebruikte materialen. Bij de materiaalkeuze overleg ik wel graag vooraf met u over de geschiktheid van de materialen.

Hieronder een aantal klussen waar ik regelmatig voor ingehuurd wordt.

- Levering en plaatsing van nieuwe kozijnen, deuren en dakramen
- Reparatie van kozijnen en deuren
- Plaatsen van isolatieglas
- Renovatie van badkamer en toilet
- (Ver)plaatsing keuken
- (Ver)plaatsen van wanden en plafonds
- Aanleg elektra
- Aanleg van gas -, water – en CV -leiding
- Installatie van CV-ketels
- Aanbrengen van isolatie
- Leggen van laminaatvloeren
- Onderhoud en vervanging van dakgoten en windveren
- Plaatsen van schutting, carport en tuinhuis

Staat uw klus er niet bij.
Vul hier het contactformulier (klik hier) in en ik neem contact met u op om te overleggen.

isoleren keuken badkamer toilet verbouwen verwarming GroningenVoordelig isoleren

Weet u dat sinds 1 juli 2009 over isolatiewerkzaamheden (de arbeidskosten) maar 6% BTW geheven hoeft te worden. Voorwaarde is dat uw woning ouder is dan 2 jaar. Dit BTW-tarief geldt niet voor de gebruikte (isolatie)materialen. Alleen als de kosten van de isolatiematerialen minder dan 50% van de totale isolatiekosten bedragen, mogen deze onder voorwaarden ook tegen het verlaagde BTW tarief worden gefactureerd. Zie de website van de belastingdienst (klik hier).

 

Ik ben o.a. werkzaam in de volgende plaatsen:
Alteveer, Assen, Bakkeveen, Blijham, Borger, Bronnegerveen, Drenthe, Drouwen, Eelde, Ees, Eext, Emmen, Exloo, Gasselte, Gasseltenijveen, Gieten, Glimmen, Groningen, Haren, Hoogezand, Hoogkerk, Leek, Musselkanaal, Nieuw Buinen, Odoorn, Onstwedde, Paterswolde, Rolde, Stadskanaal, Tynaarlo, Valthe, Veendam, Vries, Wedde, Westerbork, Wildervank, Zuidlaren en meer…